לןגן

מגולגלות תמרים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/11/2016 | 08:00
מגולגלות תמרים

תקציר המתכון: מגולגלות תמרים נמסות ופריכות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המצרכים ביד את המיץ תפוזים להוסיף לאט לבצק רך ונוח ..יתכן יותר מיץ תפוזים

  2. החמאה צריכה להיות רכה.

  3. לתת מנוחה של 20 דקות..

  4. לחלק לכדורים אני חילקתי ל7..

  5. לרדד למלבן למרוח תמרים וקצת קינמון .

  6. לגלגל לרולדה לעשות סימונים עם הסכין לא עד הסוף ..

  7. 180 מעלות תנור שחומם מראש רבע שעה גג 20 דקות..

  8. אם רוצים צורה של הסהרון אז לחלק את הבצק לכדורים קטנים למרוח בקצה את הממרח לסגור מעליו וביתר הבצק לעשות רצועות ולגלגל לסהרון

  9. טיפ.

  10. הכוס היא כוס מידה.

  11. הסוד לעוגיה נימוחה לא לאפות הרבה ..אין צורך להזהיב..

  12. גם אם נדמה לכם שהעוגיה לא אפויה מחוץ לתנור היא מקבלת מרקם פריך..