אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,565
צפיות

קוביות שוקולד חלווה

המתכון של
קוביות שוקולד חלווה

פינוק מושלם של טעם! מאוד מומלץ!

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תבנית מלבנית 20/30 ס"מ
  • לבסיס
  • 250 גרם פתי בר קרמל
  • 1/4 כוס שמן
  • 50 גרם שוקולד לבן פרווה של כרמית מומס
  • 150 גרם אגוזי מלך שבורים גס
  • 1/2 כוס חלב קוקוס/חלב סויה
  • 4 כפות סוכר
  • 150 גרם חלבה מפוררת גס
  • לשכבת השוקולד
  • 250 מ"ל ריצ'/קצפת צימחית
  • 300 גרם שוקולד מריר משובח 60%
אופן ההכנה
  • 1

    טוחנים את הפתי בר במעבד מזון. שמים בקערה..


  • 2

    ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים לו את השמן, מערבבים היטב ומוסיפים לקערה עם הפתי בר. מוסיפים גם את החלווה, האגוזים, חלב הקוקוס והסוכר. מערבבים הכל יחד היטב..


  • 3

    מעבירים את התערובת לתבנית המלבנית, דוחסים ומיישרים. מעבירים את התבנית למקפיא..


  • 4

    הכנת שכבת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה, ממיסים במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את הריצ' וממשיכים לחמם עוד כדקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה..


  • 5

    יוצקים את השוקולד על השכבה הראשונה ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות..


  • 6

    חותכים לקוביות ומגשים..


  • 7

    ממממממ....טעים! טעים!.


  • 8

    .


1

טוחנים את הפתי בר במעבד מזון. שמים בקערה..


2

ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים לו את השמן, מערבבים היטב ומוסיפים לקערה עם הפתי בר. מוסיפים גם את החלווה, האגוזים, חלב הקוקוס והסוכר. מערבבים הכל יחד היטב..


3

מעבירים את התערובת לתבנית המלבנית, דוחסים ומיישרים. מעבירים את התבנית למקפיא..


4

הכנת שכבת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה, ממיסים במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את הריצ' וממשיכים לחמם עוד כדקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה..


5

יוצקים את השוקולד על השכבה הראשונה ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות..


6

חותכים לקוביות ומגשים..


7

ממממממ....טעים! טעים!.


8

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים