ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים לו את השמן, מערבבים היטב ומוסיפים לקערה עם הפתי בר. מוסיפים גם את החלווה, האגוזים, חלב הקוקוס והסוכר. מערבבים הכל יחד היטב..
3
מעבירים את התערובת לתבנית המלבנית, דוחסים ומיישרים. מעבירים את התבנית למקפיא..
4
הכנת שכבת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה, ממיסים במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את הריצ' וממשיכים לחמם עוד כדקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה..
5
יוצקים את השוקולד על השכבה הראשונה ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות..
6
חותכים לקוביות ומגשים..
7
ממממממ....טעים! טעים!.
8
.
1
טוחנים את הפתי בר במעבד מזון. שמים בקערה..
2
ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים לו את השמן, מערבבים היטב ומוסיפים לקערה עם הפתי בר. מוסיפים גם את החלווה, האגוזים, חלב הקוקוס והסוכר. מערבבים הכל יחד היטב..
3
מעבירים את התערובת לתבנית המלבנית, דוחסים ומיישרים. מעבירים את התבנית למקפיא..
4
הכנת שכבת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה, ממיסים במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את הריצ' וממשיכים לחמם עוד כדקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה..
5
יוצקים את השוקולד על השכבה הראשונה ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות..