לןגן

קוביות שוקולד חלווה

מאת: לילך טייב, פורסם: 14/11/2016 | 18:09
קוביות שוקולד חלווה

תקציר המתכון: פינוק מושלם של טעם! מאוד מומלץ!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס

לשכבת השוקולד

אופן הכנה

  1. טוחנים את הפתי בר במעבד מזון. שמים בקערה.

  2. ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים לו את השמן, מערבבים היטב ומוסיפים לקערה עם הפתי בר. מוסיפים גם את החלווה, האגוזים, חלב הקוקוס והסוכר. מערבבים הכל יחד היטב.

  3. מעבירים את התערובת לתבנית המלבנית, דוחסים ומיישרים. מעבירים את התבנית למקפיא.

  4. הכנת שכבת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה, ממיסים במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את הריצ' וממשיכים לחמם עוד כדקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

  5. יוצקים את השוקולד על השכבה הראשונה ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.

  6. חותכים לקוביות ומגשים.

  7. ממממממ....טעים! טעים!