אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

12,303
צפיות

בעבע בג'אבן.

המתכון של
בעבע בג'אבן.

בעבע בג'אבן מאפה שמרים במילוי גבינות. טעים להפליא

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח..
  • 2 כפות שמרים יבשים.
  • 2 כפות סוכר.
  • 3/4 מחמאה רכה.
  • 3/4 כוס שמן..
  • מים פושרים בערך 2כוסות מידה או כמה שהקמח סופח..
  • כף שטוחה מלח.
  • מילוי.
  • 400 גרם גבינה צפתית
  • 400 גרם גבינה בולגרית.
  • ביצה .
  • אפשרי גבינה עירקית
אופן ההכנה
  • 1

    לללוש את כל החומרים לבצק מלבד המלח את המים להוסיףמלאט כמה שהקמח סופח כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח ללוש 10 דקות לבצק חלק ונוח...


  • 2

    לכדרר לכדור לשמן ולשים בקערה..לכסות בנילון ומעל מגבת...התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה...


  • 3

    לרדד לקרוץ עיגולים עם כוס למלא כפית גדושה לסגור לסהרון ולהדק טוב...


  • 4

    להדק עם המזלג שלא יפתחו....


  • 5

    למרוח ביצה עם מעט מים ..


  • 6

    לפזר שומשום.


  • 7

    180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה...


1

לללוש את כל החומרים לבצק מלבד המלח את המים להוסיףמלאט כמה שהקמח סופח כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח ללוש 10 דקות לבצק חלק ונוח...


2

לכדרר לכדור לשמן ולשים בקערה..לכסות בנילון ומעל מגבת...התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה...


3

לרדד לקרוץ עיגולים עם כוס למלא כפית גדושה לסגור לסהרון ולהדק טוב...


4

להדק עם המזלג שלא יפתחו....


5

למרוח ביצה עם מעט מים ..


6

לפזר שומשום.


7

180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים