לןגן

בעבע בג'אבן.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 13/11/2016 | 19:46
בעבע בג'אבן.

תקציר המתכון: בעבע בג'אבן מאפה שמרים במילוי גבינות. טעים להפליא

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לללוש את כל החומרים לבצק מלבד המלח את המים להוסיףמלאט כמה שהקמח סופח כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח ללוש 10 דקות לבצק חלק ונוח..

  2. לכדרר לכדור לשמן ולשים בקערה..לכסות בנילון ומעל מגבת...התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה..

  3. לרדד לקרוץ עיגולים עם כוס למלא כפית גדושה לסגור לסהרון ולהדק טוב..

  4. להדק עם המזלג שלא יפתחו...

  5. למרוח ביצה עם מעט מים .

  6. לפזר שומשום

  7. 180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה..