ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
200 גרם תערובת ללחם (של גן שמואל)
-
-
200 גרם קמח קונדיטור"(קמח ללא גלוטן)
-
-
-
1 כוס מים ועוד (.הבצק צריך להיות)דביק
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב כל החומרים. ולהניח לתפיחה מכוסה במקום חמים..
-
2
בעזרת כף לקחת מהתערובות גושים גדולים. למרוח על התבנית. הבצק דביק וכייפי למריחה. .
-
3
לתנור שחומם ל-180 מעלות להזהבה יפה .
-
4
אין דברים כאלה הפיתה נהדרת אוורירית מאד .
1
לערבב כל החומרים. ולהניח לתפיחה מכוסה במקום חמים..
2
בעזרת כף לקחת מהתערובות גושים גדולים. למרוח על התבנית. הבצק דביק וכייפי למריחה. .
3
לתנור שחומם ל-180 מעלות להזהבה יפה .
4
אין דברים כאלה הפיתה נהדרת אוורירית מאד .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים