פיתה לחם. ללא גלוטן אחד מסדרת הלחמים מתכון מנצח שלי בלבד. 10-11-2016
מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/11/2016 | 12:37
תקציר המתכון:
הפיתה רכה אוורירית אין דברים כאלה.
קלילה. הזהרו ממכרת
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
200 גרם תערובת ללחם (של גן שמואל)
-
100 גרם טפיוקה
-
200 גרם קמח קונדיטור"(קמח ללא גלוטן)
-
3/4 כף שמרים יבשים
-
1/3 כוס שמן ועוד 3 כפות
-
1 כוס מים ועוד (.הבצק צריך להיות)דביק
-
1 ביצה
-
לקישוט
-
כפית זעתר
-
2 כפיות ינסון
-
גרעיני חמניות
-
שומשום
-
תבנית מרופדת 24/25 עגולה
אופן הכנה
-
לערבב כל החומרים. ולהניח לתפיחה מכוסה במקום חמים.
-
בעזרת כף לקחת מהתערובות גושים גדולים. למרוח על התבנית. הבצק דביק וכייפי למריחה.
-
לתנור שחומם ל-180 מעלות להזהבה יפה
-
אין דברים כאלה הפיתה נהדרת אוורירית מאד