ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקלף ולחתוך לקוביות את הבטטה ולהניח בתבנית. .
-
2
לשמן ולתבל לפי הטעם. .
-
3
לסגור בנייר כסף עד לריקוח. נוריד תנייר וניתן לבטטה להשתזף. .
-
4
נצנן..
-
5
נקלה את הפיצוחים ונוסיף לבטטה. .
-
6
לא תפסיקו לטעום.... .
1
לקלף ולחתוך לקוביות את הבטטה ולהניח בתבנית. .
2
לשמן ולתבל לפי הטעם. .
3
לסגור בנייר כסף עד לריקוח. נוריד תנייר וניתן לבטטה להשתזף. .
4
נצנן..
5
נקלה את הפיצוחים ונוסיף לבטטה. .
6
לא תפסיקו לטעום.... .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים