לןגן

בטטה ג'ינג'י

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 20/10/2016 | 19:32
בטטה ג'ינג'י

תקציר המתכון: לאוהבי הבטטה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף ולחתוך לקוביות את הבטטה ולהניח בתבנית.

  2. לשמן ולתבל לפי הטעם.

  3. לסגור בנייר כסף עד לריקוח. נוריד תנייר וניתן לבטטה להשתזף.

  4. נצנן.

  5. נקלה את הפיצוחים ונוסיף לבטטה.

  6. לא תפסיקו לטעום....