ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1 150 גר אגוזים טחונים גס.
-
50 גר שקדים, פקאנים מה שיש לגוון. טחון גס
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל מוצרי המילוי, אמור להיות לח. .
-
2
במידה וזה עוד יבש להוסיף עוד טיפה שתיים של לימון. .
-
3
לפתוח עלה פילו ולשמן.
-
4
להניח עוד אחד ולשמן. .
-
5
לדאוג שהחב' תמיד מכוסה שלא תתייבש. .
-
6
כך להמשיך ל5-6.
-
7
להניח עם כף כמות נדיבה ולדחוס עם הכף. .
-
8
להניח מעל פילו משומן כמות זהה. לא משנה שזה נקרע... בבטן הכל אותו הדבר. .
-
9
בעזרת גלגלת פיצה לחתוך שתי וערב. .
-
10
מתחילים מהפינה..
-
11
אופים להשחמה. .
-
12
בינתיים נבשל מים וסוכר להמסה מלאה.. ונוסיף את יתרת חצי הלימון ששמנו במילוי ומי ורדים. .
-
13
נרטיב את ה בקלאווה אך שיוצאת מהתנור...תשמעו רעשים..
-
14
נקשט בפיסטוק. .
-
15
למי שאין מי ורדים לא חייב. טעים גם בלי. .
-
16
תהנו.
1
לערבב את כל מוצרי המילוי, אמור להיות לח. .
2
במידה וזה עוד יבש להוסיף עוד טיפה שתיים של לימון. .
3
לפתוח עלה פילו ולשמן.
4
להניח עוד אחד ולשמן. .
5
לדאוג שהחב' תמיד מכוסה שלא תתייבש. .
6
כך להמשיך ל5-6.
7
להניח עם כף כמות נדיבה ולדחוס עם הכף. .
8
להניח מעל פילו משומן כמות זהה. לא משנה שזה נקרע... בבטן הכל אותו הדבר. .
9
בעזרת גלגלת פיצה לחתוך שתי וערב. .
10
מתחילים מהפינה..
11
אופים להשחמה. .
12
בינתיים נבשל מים וסוכר להמסה מלאה.. ונוסיף את יתרת חצי הלימון ששמנו במילוי ומי ורדים. .
13
נרטיב את ה בקלאווה אך שיוצאת מהתנור...תשמעו רעשים..
14
נקשט בפיסטוק. .
15
למי שאין מי ורדים לא חייב. טעים גם בלי. .
16
תהנו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים