לןגן

בקלאווה

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 16/10/2016 | 16:01
בקלאווה

תקציר המתכון: קל, טעים, פשוט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מוצרי המילוי, אמור להיות לח.

  2. במידה וזה עוד יבש להוסיף עוד טיפה שתיים של לימון.

  3. לפתוח עלה פילו ולשמן

  4. להניח עוד אחד ולשמן.

  5. לדאוג שהחב' תמיד מכוסה שלא תתייבש.

  6. כך להמשיך ל5-6

  7. להניח עם כף כמות נדיבה ולדחוס עם הכף.

  8. להניח מעל פילו משומן כמות זהה. לא משנה שזה נקרע... בבטן הכל אותו הדבר.

  9. בעזרת גלגלת פיצה לחתוך שתי וערב.

  10. מתחילים מהפינה.

  11. אופים להשחמה.

  12. בינתיים נבשל מים וסוכר להמסה מלאה.. ונוסיף את יתרת חצי הלימון ששמנו במילוי ומי ורדים.

  13. נרטיב את ה בקלאווה אך שיוצאת מהתנור...תשמעו רעשים.

  14. נקשט בפיסטוק.

  15. למי שאין מי ורדים לא חייב. טעים גם בלי.

  16. תהנו