לןגן

ברוקולי ממכר בתנור של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 01/02/2019 | 09:33
ברוקולי ממכר בתנור של סבתא לאה

תקציר המתכון: ללקק ת'אצבעות, 5 דקות עבודה ולתנור.

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.

  2. להרתיח מים + כפית מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי לבישול של 2-3 דקות לא יותר,

  3. לסנן היטב, לקרר כמה דקות, להעביר את פרחי הברוקולי לקערה גדולה, לשים את השמן זית, התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן הזית

  4. להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15-20 דקות (ממליצה לבדוק בעזרת סכין חדה שאכן פרחי הברוקולי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק)

  5. הגישו לצד טחינה ירוקה מעדן!!!

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה