ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
פורסים את החצילים לפרוסות,מפזרים מעט מלח ומכניסים לטוסטר עד שהם מוכנים.
חותכים את העגבניות לקוביות די גדולות..
-
2
מחממים שמן זית במחבת,מוסיפים את העגבניות..
-
3
לאחר בישול של כחצי שעה על א' גבוהה( אפשר פחות,אנחנו אוהבים את התחתית מעט שרופה..
-
4
להוסיף את הרסק..
-
5
תבלינים (מעט כמון,מלח,פלפל,צ'ילי גרוס,פפריקה ממתוקה).
-
6
בשל עוד כ5 דק שהכל יתערבב..
-
7
נוסיף את הביצים,שהן מתחילות מעט להיות מוסיפים את החצילים שהכנו בהתחלה,נגרד גבינה בולגרית...נבשל עוד כ10-15 דק..
-
8
מעט פטרוזיליה למעלה.....
-
9
לבשל הכל על אש גבוהה..
1
פורסים את החצילים לפרוסות,מפזרים מעט מלח ומכניסים לטוסטר עד שהם מוכנים.
חותכים את העגבניות לקוביות די גדולות..
2
מחממים שמן זית במחבת,מוסיפים את העגבניות..
3
לאחר בישול של כחצי שעה על א' גבוהה( אפשר פחות,אנחנו אוהבים את התחתית מעט שרופה..
4
להוסיף את הרסק..
5
תבלינים (מעט כמון,מלח,פלפל,צ'ילי גרוס,פפריקה ממתוקה).
6
בשל עוד כ5 דק שהכל יתערבב..
7
נוסיף את הביצים,שהן מתחילות מעט להיות מוסיפים את החצילים שהכנו בהתחלה,נגרד גבינה בולגרית...נבשל עוד כ10-15 דק..
8
מעט פטרוזיליה למעלה.....
9
לבשל הכל על אש גבוהה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים