לןגן

שקשוקה חצילים ובולגרית

מאת: נטלי , פורסם: 02/09/2016 | 10:03
שקשוקה חצילים ובולגרית

תקציר המתכון: שקשוקה חצילים ובולגרית

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את החצילים לפרוסות,מפזרים מעט מלח ומכניסים לטוסטר עד שהם מוכנים. חותכים את העגבניות לקוביות די גדולות.

  2. מחממים שמן זית במחבת,מוסיפים את העגבניות.

  3. לאחר בישול של כחצי שעה על א' גבוהה( אפשר פחות,אנחנו אוהבים את התחתית מעט שרופה.

  4. להוסיף את הרסק.

  5. תבלינים (מעט כמון,מלח,פלפל,צ'ילי גרוס,פפריקה ממתוקה)

  6. בשל עוד כ5 דק שהכל יתערבב.

  7. נוסיף את הביצים,שהן מתחילות מעט להיות מוסיפים את החצילים שהכנו בהתחלה,נגרד גבינה בולגרית...נבשל עוד כ10-15 דק.

  8. מעט פטרוזיליה למעלה....

  9. לבשל הכל על אש גבוהה.