הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמהמטבח הבולגרי - זכרונות ילדות. היינו נוהגים לאכול את זה בערב פסח כמנה ראשונה וקרה.
רוחצים, קולפים ופורסים את הגזרים וראשי הסלרי לפרוסות כחצי ס"מ עובי..
בסיר עם מים מרתיחים את הסלרי והגזרים, מוסיפים את שאר החומרים..
לבשל כ-20-15 דקות עד שמתרכך מעט (לבדוק עם מזלג). לא לבשל יותר מדי, זה חייב להיות מעט קשה (אל דנטה)..
טועמים ואם צריך לתקן תיבול להוסיף. הטעם צריך להיות חמצמץ-מתקתק. מגישים קר. בתאבון (:.