הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכשיש מעט זמן והרבה רצון להכין משהו טעים ומרשים.. זה המתכון!
חותכים מלבן לאורך הלחמניה ומדביקים באצבעות את כל הבפנים...
מכינים בכלי נפרד תערובת של ביצים, שמנת חמוצה, תבלינים שאוהבים (אני שמתי מלח פלפל פסטו ופפריקה)..
משמנים קצת את הלחמניה אפשר עם שמן זית ומוזגים את הבלילה..
אופים ב- 190 מעלות עד שזה יציב ומוכן ואז שמים פרוסות גבינה צהובה שימסו מעל..
מגישים עם סלט עגבניות קצוץ עם שום ושמן זית או כל סלט אחר...