תקציר המתכון: כשיש מעט זמן והרבה רצון להכין משהו טעים ומרשים.. זה המתכון!
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
חותכים מלבן לאורך הלחמניה ומדביקים באצבעות את כל הבפנים..
מכינים בכלי נפרד תערובת של ביצים, שמנת חמוצה, תבלינים שאוהבים (אני שמתי מלח פלפל פסטו ופפריקה).
משמנים קצת את הלחמניה אפשר עם שמן זית ומוזגים את הבלילה.
אופים ב- 190 מעלות עד שזה יציב ומוכן ואז שמים פרוסות גבינה צהובה שימסו מעל.
מגישים עם סלט עגבניות קצוץ עם שום ושמן זית או כל סלט אחר..