ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פילפל גמבה באיזה צבע שתבחרי
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לחתוך את החלק העליון של הפילפל ולהשאיר בצד .
-
1
לשטוף כוס אורז ולסנן מהנוזלים.
-
2
להוסיף לאורז פפריקה ומלח לערבב ולהשאיר בצד.
-
3
לטגן בצל עד להזהבה.
-
4
להוסיף כף רסק עגבניות פפריקה פילפל שחור מלח וכורכום .
-
5
להוסיף מים רותחים לסיר שיגיע בערך עד חצי הסיר.
-
6
למלא חצי מהפילפל באורז ולהניח בסיר כך להמשיך עם כולם .
-
7
אחרי שהנחת את כל הפילפלים בסיר קחי כף ותשפכי מעל האורז מהרוטב שבסיר.
-
8
כסי את הפילפל עם החלק העליון .
-
9
המניכי את הלהבה ותני לפילפל חצי שעה בישול מידי פעם להוסיף רוטב מעל האורז.
0
לחתוך את החלק העליון של הפילפל ולהשאיר בצד .
1
לשטוף כוס אורז ולסנן מהנוזלים.
2
להוסיף לאורז פפריקה ומלח לערבב ולהשאיר בצד.
3
לטגן בצל עד להזהבה.
4
להוסיף כף רסק עגבניות פפריקה פילפל שחור מלח וכורכום .
5
להוסיף מים רותחים לסיר שיגיע בערך עד חצי הסיר.
6
למלא חצי מהפילפל באורז ולהניח בסיר כך להמשיך עם כולם .
7
אחרי שהנחת את כל הפילפלים בסיר קחי כף ותשפכי מעל האורז מהרוטב שבסיר.
8
כסי את הפילפל עם החלק העליון .
9
המניכי את הלהבה ותני לפילפל חצי שעה בישול מידי פעם להוסיף רוטב מעל האורז.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים