אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

7,771
צפיות

קובה פטטה

המתכון של
קובה פטטה

קובה פטטה (תפו"א) במילוי בשר מטוגנת

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קובה פטטה!!
  • 4-5 תפו"א מבושלים, לרסק
  • כורכום, מלח, 4 כפות קמח תפו"א
  • לערבב הכל היטב.
  • לטגן בצל קצוץ, להוסיף למחבת חצי קילו בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, בהרת, צ'לי חריף יבש למי שאוהב פיקנטי.
  • לקרר.
  • לקחת מהתפו'א, לשטח בכף היד, ולשים מהמילוי , לסגור, ולשטח קצת.
  • לעבוד תודה מיד עם ידיים רטובות.
  • בקערה - ביצה טרופה עם מעט מלח ופפריקה מתוקה, לטבול את הקובה בביצה ואחר כך לגלגל בפירורי לחם ולטגן.
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים