קובה פטטה 
			 
		
		
			מאת: אילת אליהו, פורסם: 27/09/2020 | 17:44
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				קובה פטטה (תפו"א) במילוי בשר מטוגנת
			
		
		
			קטגוריה: ראשונות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: בינוני
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						קובה  פטטה!! 
					
 
					- 
						4-5  תפו"א מבושלים, לרסק
					
 
					- 
						כורכום,  מלח,  4 כפות קמח תפו"א 
					
 
					- 
						לערבב  הכל היטב. 
					
 
					- 
						לטגן  בצל קצוץ, להוסיף למחבת חצי קילו בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, בהרת, צ'לי חריף יבש למי שאוהב פיקנטי. 
					
 
					- 
						לקרר.  
					
 
					- 
						לקחת  מהתפו'א, לשטח בכף היד, ולשים מהמילוי , לסגור, ולשטח קצת. 
					
 
					- 
						לעבוד  תודה מיד עם ידיים רטובות. 
					
 
					- 
						בקערה  - ביצה טרופה עם מעט מלח ופפריקה מתוקה, לטבול את הקובה בביצה ואחר כך לגלגל בפירורי לחם ולטגן. 
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				-