קובה פטטה
מאת: אילת אליהו, פורסם: 27/09/2020 | 17:44
תקציר המתכון:
קובה פטטה (תפו"א) במילוי בשר מטוגנת
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קובה פטטה!!
-
4-5 תפו"א מבושלים, לרסק
-
כורכום, מלח, 4 כפות קמח תפו"א
-
לערבב הכל היטב.
-
לטגן בצל קצוץ, להוסיף למחבת חצי קילו בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, בהרת, צ'לי חריף יבש למי שאוהב פיקנטי.
-
לקרר.
-
לקחת מהתפו'א, לשטח בכף היד, ולשים מהמילוי , לסגור, ולשטח קצת.
-
לעבוד תודה מיד עם ידיים רטובות.
-
בקערה - ביצה טרופה עם מעט מלח ופפריקה מתוקה, לטבול את הקובה בביצה ואחר כך לגלגל בפירורי לחם ולטגן.
אופן הכנה
-