הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכולם משתגעים על המתכון שעבר אלי מהחותנת שלי ....ועד שהצלחתי לקבל אותו ..
מפשירים את התרד על מסננת ונותנים לנוזלים לרדת סוחטים ומוסיפים את הביצים תבלינים ופירורי לחם.
ומייצרים קציצות להוסיף המרכיבים עד לקבלת מרקם של קציצה..
מטגנים על מחבת הקציצות עד שמשחימות קלות ומניחים בצד על נייר סופג..
בינתיים בסיר מטגנים שיני שום חתוכים לפרוסות דקות מוסיפים את רסק העגבניות ,סוכר ומלח, פלפל ומים..
מבשלים הרוטב כ10 דקות על אש גבוהה ועוד כ20 דקות על אש נמוכה ולבסוף מוסיפים את הקציצות .
מגישים עם לחם טרי ומפזרים על הקציצות את שיני השום.....