לטגן קופסה אחת של פטריות חתוכות וחזה עוף עם קצת מלח ופלפל שחור.
לחתוך גמבה אדומה לרצועות, חצי כרוב לבן וגזר אחד לרצועות דקות.
לחתוך שני אבוקדו לפרוסות עבות..
2
לקחת 10 עלים למילוי סיגר (אם מוצאים עלים למילוי אגרול עדיף) - להניח קצת מהירקות , חזה עוף ואבוקדו על כל עלה.
לסגור את העלה ולגלגל, להדביק עם התערובת של הקמח והמים ( זה יגרום לזה לא להפתח בטיגון)..
3
לחמם סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם להכניס את האגרולים עד שמקבל צבע זהוב.
להוציא ולשים על צלחת עם נייר סופג..
4
אפשר לעשות אגרולים רק עם ירקות(מתאים לצמחונים)/ירקות עם חזה עוף/ ירקות עם חזה עוף ואבוקדו - בכל שילוב הטעם מדהים!!
לאכול חם ! בתאבון :).
1
לטגן קופסה אחת של פטריות חתוכות וחזה עוף עם קצת מלח ופלפל שחור.
לחתוך גמבה אדומה לרצועות, חצי כרוב לבן וגזר אחד לרצועות דקות.
לחתוך שני אבוקדו לפרוסות עבות..
2
לקחת 10 עלים למילוי סיגר (אם מוצאים עלים למילוי אגרול עדיף) - להניח קצת מהירקות , חזה עוף ואבוקדו על כל עלה.
לסגור את העלה ולגלגל, להדביק עם התערובת של הקמח והמים ( זה יגרום לזה לא להפתח בטיגון)..
3
לחמם סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם להכניס את האגרולים עד שמקבל צבע זהוב.
להוציא ולשים על צלחת עם נייר סופג..
4
אפשר לעשות אגרולים רק עם ירקות(מתאים לצמחונים)/ירקות עם חזה עוף/ ירקות עם חזה עוף ואבוקדו - בכל שילוב הטעם מדהים!!
לאכול חם ! בתאבון :).