אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

2,980
צפיות

אגרול במילוי רצועות עוף ואבוקדו

המתכון של
אגרול במילוי רצועות עוף ואבוקדו

אגרול ממולא ברצועות עוף, אבוקדו וירקות

  • קטגוריהראשונות
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה25 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חזה עוף למילוי האגרול
  • 400 גרם חזה עוף
  • אבוקדו למילוי האגרול
  • 2 יחידות אבוקדו
  • ירקות למילוי האגרול
  • 1 קופסא פטריות חתוכות
  • 1 יחידה גמבה אדומה
  • חצי יחידה כרוב לבן
  • אחד יחידה גזר
  • תיבול הירקות והחזה עוף לאגרול
  • 1 כפית מלח, פלפל שחור - לפי הטעם
  • לסגירת האגרול
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן קופסה אחת של פטריות חתוכות וחזה עוף עם קצת מלח ופלפל שחור. לחתוך גמבה אדומה לרצועות, חצי כרוב לבן וגזר אחד לרצועות דקות. לחתוך שני אבוקדו לפרוסות עבות..


  • 2

    לקחת 10 עלים למילוי סיגר (אם מוצאים עלים למילוי אגרול עדיף) - להניח קצת מהירקות , חזה עוף ואבוקדו על כל עלה. לסגור את העלה ולגלגל, להדביק עם התערובת של הקמח והמים ( זה יגרום לזה לא להפתח בטיגון)..


  • 3

    לחמם סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם להכניס את האגרולים עד שמקבל צבע זהוב. להוציא ולשים על צלחת עם נייר סופג..


  • 4

    אפשר לעשות אגרולים רק עם ירקות(מתאים לצמחונים)/ירקות עם חזה עוף/ ירקות עם חזה עוף ואבוקדו - בכל שילוב הטעם מדהים!! לאכול חם ! בתאבון :).


1

לטגן קופסה אחת של פטריות חתוכות וחזה עוף עם קצת מלח ופלפל שחור. לחתוך גמבה אדומה לרצועות, חצי כרוב לבן וגזר אחד לרצועות דקות. לחתוך שני אבוקדו לפרוסות עבות..


2

לקחת 10 עלים למילוי סיגר (אם מוצאים עלים למילוי אגרול עדיף) - להניח קצת מהירקות , חזה עוף ואבוקדו על כל עלה. לסגור את העלה ולגלגל, להדביק עם התערובת של הקמח והמים ( זה יגרום לזה לא להפתח בטיגון)..


3

לחמם סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם להכניס את האגרולים עד שמקבל צבע זהוב. להוציא ולשים על צלחת עם נייר סופג..


4

אפשר לעשות אגרולים רק עם ירקות(מתאים לצמחונים)/ירקות עם חזה עוף/ ירקות עם חזה עוף ואבוקדו - בכל שילוב הטעם מדהים!! לאכול חם ! בתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים