לןגן

אגרול במילוי רצועות עוף ואבוקדו

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 10/07/2015 | 22:36
אגרול במילוי רצועות עוף ואבוקדו

תקציר המתכון: אגרול ממולא ברצועות עוף, אבוקדו וירקות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חזה עוף למילוי האגרול

אבוקדו למילוי האגרול

ירקות למילוי האגרול

תיבול הירקות והחזה עוף לאגרול

לסגירת האגרול

אופן הכנה

  1. לטגן קופסה אחת של פטריות חתוכות וחזה עוף עם קצת מלח ופלפל שחור. לחתוך גמבה אדומה לרצועות, חצי כרוב לבן וגזר אחד לרצועות דקות. לחתוך שני אבוקדו לפרוסות עבות.

  2. לקחת 10 עלים למילוי סיגר (אם מוצאים עלים למילוי אגרול עדיף) - להניח קצת מהירקות , חזה עוף ואבוקדו על כל עלה. לסגור את העלה ולגלגל, להדביק עם התערובת של הקמח והמים ( זה יגרום לזה לא להפתח בטיגון).

  3. לחמם סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם להכניס את האגרולים עד שמקבל צבע זהוב. להוציא ולשים על צלחת עם נייר סופג.

  4. אפשר לעשות אגרולים רק עם ירקות(מתאים לצמחונים)/ירקות עם חזה עוף/ ירקות עם חזה עוף ואבוקדו - בכל שילוב הטעם מדהים!! לאכול חם ! בתאבון :)