ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 חב ריבועי בצק עלים מופשרים מס שעות במקרר
-
-
-
300 גר בשר טחון עם 30 גר שומן כבש(לא חובה אבל משדרג)
-
-
-
מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
-
2
לתבל מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות .
-
3
להוסיף חופן צנוברים .
-
4
לצנן את התערובת .
-
5
לפתוח את הבצק לא לרדד.
-
6
לחרוץ עם סכין (לא עד הסוף) מארבע פינותת.
-
7
למלא עם כפית כל מרובע של בצק ולהדק מארבע קצוות בחיבור.
-
8
למרוח חלבון עם 2 כפות שמן, לפזר שומשום וקצח .
-
9
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב.
-
10
רוטב פטריות - להקפיץ עם כף שמן זית 1 שן שום כתוש .
-
11
להוסיף פטריות חתוכות .
-
12
להוסיף 1 שקית רוטב פטריות +1 כוס מים לערבב ולצקת על הפטריות .
-
13
להנמיך עד שהרוטב מתחיל להסמיך. .
1
לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
2
לתבל מלח, פלפל, קורט כורכום, קורט בהרט לקציצות .
3
להוסיף חופן צנוברים .
4
לצנן את התערובת .
5
לפתוח את הבצק לא לרדד.
6
לחרוץ עם סכין (לא עד הסוף) מארבע פינותת.
7
למלא עם כפית כל מרובע של בצק ולהדק מארבע קצוות בחיבור.
8
למרוח חלבון עם 2 כפות שמן, לפזר שומשום וקצח .
9
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב.
10
רוטב פטריות - להקפיץ עם כף שמן זית 1 שן שום כתוש .
11
להוסיף פטריות חתוכות .
12
להוסיף 1 שקית רוטב פטריות +1 כוס מים לערבב ולצקת על הפטריות .
13
להנמיך עד שהרוטב מתחיל להסמיך. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים