ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
חזה עוף או כל חלק עוף אחר מבושל וקצוץ דק לא חובה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפשיר לילה את עלי הפילו במקרר.
-
2
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה .
-
3
להוסיף בשר ולטגן עד לשינוי הצבע לאפרפר .
-
4
זה הזמן להוסיף את העוף הקצוץ אם רוצים .
-
5
לתבל ולבשל עד שכל הנוזלים מתאדים .
-
6
לקרר היטב .
-
7
להניח דף פילו על השיש ולמרוח בשמן או לרסס שמן .
-
8
למלא לפי הסירטון או כמו שממלאים סיגר .
-
9
לרול כמו סיגר להשתמש בחצי עלה משומן לקפל על חצי.
-
10
להניח בקצה מילוי לקפל בצדדים .
-
11
ואז לגלגל לרול .
-
12
לרסס ספרי שמן ולפזר שומשום .
-
13
לאפות בחום 200 מעלות .
-
14
עד להזהבה יפה .
1
להפשיר לילה את עלי הפילו במקרר.
2
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה .
3
להוסיף בשר ולטגן עד לשינוי הצבע לאפרפר .
4
זה הזמן להוסיף את העוף הקצוץ אם רוצים .
5
לתבל ולבשל עד שכל הנוזלים מתאדים .
6
לקרר היטב .
7
להניח דף פילו על השיש ולמרוח בשמן או לרסס שמן .
8
למלא לפי הסירטון או כמו שממלאים סיגר .
9
לרול כמו סיגר להשתמש בחצי עלה משומן לקפל על חצי.
10
להניח בקצה מילוי לקפל בצדדים .
11
ואז לגלגל לרול .
12
לרסס ספרי שמן ולפזר שומשום .
13
לאפות בחום 200 מעלות .
14
עד להזהבה יפה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים