ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
1 חבילת בצק פילו של מעדנות מופשר לילה במקרר.
-
הכמות שיצאה לי: 10 סיגרים ו 9 שושנים.
-
למילוי של הפירה
-
5 תפו"א מבושלים ומעוכים לפירה.
-
בצל גדול קצוץ ומטוגן עם מעט שמן עד להזהבה.
-
מלח, פלפל שחור גרוס ומעט כורכום.
-
מערבבים הכל היטב ומניחים בצד לצינון.
-
אופן הכנת הבשר
-
מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה,
-
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו , מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד דקה שתיים.
-
מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומכבים את האש.
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
שימו לב- כשעובדים עם פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר ..
-
3
לוקחים עלה פילו ומרססים היטב בשמן..
-
4
מפזרים מעל קצת פירורי לחם ומניחים מעל עלה פילו נוסף, מרססים שוב ומחלקים את העלה ל-4 ,כל רבע זה סיגר..
-
5
מניחים בכל רבע עלה פירה ומעל קצת בשר טחון,מקפלים קצת מהשוליים כלפי פנים ומגלגלים לסיגר ומררסים עוד קצת שמן..
-
6
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
-
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים..
-
8
כמובן שאפשר למלא במה שאוהבים..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
שימו לב- כשעובדים עם פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר ..
3
לוקחים עלה פילו ומרססים היטב בשמן..
4
מפזרים מעל קצת פירורי לחם ומניחים מעל עלה פילו נוסף, מרססים שוב ומחלקים את העלה ל-4 ,כל רבע זה סיגר..
5
מניחים בכל רבע עלה פירה ומעל קצת בשר טחון,מקפלים קצת מהשוליים כלפי פנים ומגלגלים לסיגר ומררסים עוד קצת שמן..
6
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים..
8
כמובן שאפשר למלא במה שאוהבים..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים