לןגן

סיגרים מבצק פילו

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 11/06/2017 | 10:52
סיגרים מבצק פילו

תקציר המתכון: סיגרים מבצק פילו קריספיים וטעימים שנחטפים ברגע שיוצאים מהתנור-ראו הוזהרתן😂

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי של הפירה

למילוי של בשר טחון

אופן הכנת הבשר

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שימו לב- כשעובדים עם פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר .

  3. לוקחים עלה פילו ומרססים היטב בשמן.

  4. מפזרים מעל קצת פירורי לחם ומניחים מעל עלה פילו נוסף, מרססים שוב ומחלקים את העלה ל-4 ,כל רבע זה סיגר.

  5. מניחים בכל רבע עלה פירה ומעל קצת בשר טחון,מקפלים קצת מהשוליים כלפי פנים ומגלגלים לסיגר ומררסים עוד קצת שמן.

  6. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים.

  8. כמובן שאפשר למלא במה שאוהבים.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤