אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

27
צפיות

פרוסות בשר עם עגבניות שרי,ברוטב אדום

המתכון של
פרוסות בשר עם עגבניות שרי,ברוטב אדום

פרוסות בשר עם עגבניות שרי,ברוטב אדום אמאלהההההה אין שלמות כזאת רך ברמה של ענן

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • ראש שיני שום
  • שמן זית
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל חריף חתוך לטבעות
  • תבלינים: פפריקה, אבקת מרק עוף, אבקת מרק, כורכום, מלח, טימין יבש או 2 גבעולים
  • המים שהבשר בושל בו
  • בשר מספר 6/5 שבושל שעה בסיר לחץ עם כמה עלי דפנה ופלפל אנגלי
אופן ההכנה
  • 1

    להניח את הבשר במקרר עם הנוזלים ללילה שלם שיתקשה על מנת שיחתך לפרוסות יפות לכן תבשלו אותו יום לפניי..


  • 2

    בסיר רחב נזלף על כל התחתית שמן זית לאחר מכן נוסיף את הגמבה העבניות שרי והשום ונטגן קלות לריכוך...לאחר מכן נשים את הפרוסות בשר נמלא מים עד מעט יותר מגובה הבשר... נשים 2 כפות פפריקה, חצי כפית כורכום, כפית שטוחה טימין יבש או 2 גבעולים טריים שלמים, כף אבקת מרק עוף ונביא לרתיחה... נשפר טעמים עם מלח לפי הטעם הרצוי לכם... נבשל 40 דקות עם מכסה סגור נפתח נפזר מלמעלה פטרוזליה ונמשיך בישול מכסה פתוח עד שהנזולים מצטמצמים והופכים לרוטב סמיך... .


1

להניח את הבשר במקרר עם הנוזלים ללילה שלם שיתקשה על מנת שיחתך לפרוסות יפות לכן תבשלו אותו יום לפניי..


2

בסיר רחב נזלף על כל התחתית שמן זית לאחר מכן נוסיף את הגמבה העבניות שרי והשום ונטגן קלות לריכוך...לאחר מכן נשים את הפרוסות בשר נמלא מים עד מעט יותר מגובה הבשר... נשים 2 כפות פפריקה, חצי כפית כורכום, כפית שטוחה טימין יבש או 2 גבעולים טריים שלמים, כף אבקת מרק עוף ונביא לרתיחה... נשפר טעמים עם מלח לפי הטעם הרצוי לכם... נבשל 40 דקות עם מכסה סגור נפתח נפזר מלמעלה פטרוזליה ונמשיך בישול מכסה פתוח עד שהנזולים מצטמצמים והופכים לרוטב סמיך... .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים