הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
פרוסות בשר עם עגבניות שרי,ברוטב אדום אמאלהההההה אין שלמות כזאת רך ברמה של ענן
להניח את הבשר במקרר עם הנוזלים ללילה שלם שיתקשה על מנת שיחתך לפרוסות יפות לכן תבשלו אותו יום לפניי..
בסיר רחב נזלף על כל התחתית שמן זית לאחר מכן נוסיף את הגמבה העבניות שרי והשום ונטגן קלות לריכוך...לאחר מכן נשים את הפרוסות בשר נמלא מים עד מעט יותר מגובה הבשר... נשים 2 כפות פפריקה, חצי כפית כורכום, כפית שטוחה טימין יבש או 2 גבעולים טריים שלמים, כף אבקת מרק עוף ונביא לרתיחה... נשפר טעמים עם מלח לפי הטעם הרצוי לכם... נבשל 40 דקות עם מכסה סגור נפתח נפזר מלמעלה פטרוזליה ונמשיך בישול מכסה פתוח עד שהנזולים מצטמצמים והופכים לרוטב סמיך... .