- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
1 כוס גרגירי חומוס מושרים למשך הלילה
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הבשר: שולקים את הבשר בסיר לחץ למשך שעה. אם אין סיר לחץ, ניתן לבשל בסיר רגיל במשך כ-2.5 שעות עד שהבשר רך. .
-
2
לאחר הבישול מניחים לבשר להתקרר ומעבירים למקרר ללילה שלם..
-
3
חותכים את הבשר לקוביות רצויות..
-
4
מכינים את הרוטב: פורסים את הגמבות לרצועות ומטגנים בחצי כוס שמן על להבה בינונית עד שהם מתרככות ומשחימות מעט. .
-
5
מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס המושרים, שיני השום, פפריקה, כמון וכורכום ומערבבים..
-
6
מוסיפים 1.5 ליטר מים ואת בשר הראש. מכסים ומבשלים על להבה בינונית בביעבוע עדין במשך חצי שעה..
-
7
מוסיפים את הכוסברה, מכבים את האש ומגישים..
1
מבשלים את הבשר: שולקים את הבשר בסיר לחץ למשך שעה. אם אין סיר לחץ, ניתן לבשל בסיר רגיל במשך כ-2.5 שעות עד שהבשר רך. .
2
לאחר הבישול מניחים לבשר להתקרר ומעבירים למקרר ללילה שלם..
3
חותכים את הבשר לקוביות רצויות..
4
מכינים את הרוטב: פורסים את הגמבות לרצועות ומטגנים בחצי כוס שמן על להבה בינונית עד שהם מתרככות ומשחימות מעט. .
5
מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס המושרים, שיני השום, פפריקה, כמון וכורכום ומערבבים..
6
מוסיפים 1.5 ליטר מים ואת בשר הראש. מכסים ומבשלים על להבה בינונית בביעבוע עדין במשך חצי שעה..
7
מוסיפים את הכוסברה, מכבים את האש ומגישים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים