אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

111
צפיות

בשר ראש עם חומוס ברוטב אדום

המתכון של
בשר ראש עם חומוס ברוטב אדום

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 ק"ג בשר ראש
  • 2 גמבות
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס גרגירי חומוס מושרים למשך הלילה
  • 10 שיני שום
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף כמון
  • מעט כורכום
  • 1.5 ליטר מים
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הבשר: שולקים את הבשר בסיר לחץ למשך שעה. אם אין סיר לחץ, ניתן לבשל בסיר רגיל במשך כ-2.5 שעות עד שהבשר רך. .


  • 2

    לאחר הבישול מניחים לבשר להתקרר ומעבירים למקרר ללילה שלם..


  • 3

    חותכים את הבשר לקוביות רצויות..


  • 4

    מכינים את הרוטב: פורסים את הגמבות לרצועות ומטגנים בחצי כוס שמן על להבה בינונית עד שהם מתרככות ומשחימות מעט. .


  • 5

    מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס המושרים, שיני השום, פפריקה, כמון וכורכום ומערבבים..


  • 6

    מוסיפים 1.5 ליטר מים ואת בשר הראש. מכסים ומבשלים על להבה בינונית בביעבוע עדין במשך חצי שעה..


  • 7

    מוסיפים את הכוסברה, מכבים את האש ומגישים..


1

מבשלים את הבשר: שולקים את הבשר בסיר לחץ למשך שעה. אם אין סיר לחץ, ניתן לבשל בסיר רגיל במשך כ-2.5 שעות עד שהבשר רך. .


2

לאחר הבישול מניחים לבשר להתקרר ומעבירים למקרר ללילה שלם..


3

חותכים את הבשר לקוביות רצויות..


4

מכינים את הרוטב: פורסים את הגמבות לרצועות ומטגנים בחצי כוס שמן על להבה בינונית עד שהם מתרככות ומשחימות מעט. .


5

מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס המושרים, שיני השום, פפריקה, כמון וכורכום ומערבבים..


6

מוסיפים 1.5 ליטר מים ואת בשר הראש. מכסים ומבשלים על להבה בינונית בביעבוע עדין במשך חצי שעה..


7

מוסיפים את הכוסברה, מכבים את האש ומגישים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים