- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2 ק''ג בשר בקר לבישול ארוך חתוך לקוביות כמו אונטריב, אסאדו, כתף מס' 5
-
-
-
-
-
-
-
חצי כף מלח + חצי כף פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
-
1
בסיר סוטאז שמים 3 כפות שמן ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים ומניחים בצלחת בצד..
-
2
לטגן בשני סבבים כי לא הכל נכנס בפעם אחת של טיגון..
-
3
באותו סיר להוסיף כף שמן ולטגן את רצועות הבצל עד הזהבה, להוסיף את הברביקיו, הסילאן, השומים, היין, התבלינים.
-
4
להוסיף את הבשר ולערבב היטב עם תכולת הסיר..
-
5
להוסיף מים עד כמעט כיסוי הבשר, שיבצבץ מלמעלה..
-
6
לבשל 4 שעות על אש נמוכה מכוסה, להסיר מכסה ולבשל עוד חצי שעה עד צמצום נוזלים שיתאדו..
-
7
אני מוציאה את הבשר לקערה ומפרקת עם שני מזלגות עד שמתפרק לסיבים תוך כדי מזיגת רוטב לסירוגין..
1
בסיר סוטאז שמים 3 כפות שמן ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים ומניחים בצלחת בצד..
2
לטגן בשני סבבים כי לא הכל נכנס בפעם אחת של טיגון..
3
באותו סיר להוסיף כף שמן ולטגן את רצועות הבצל עד הזהבה, להוסיף את הברביקיו, הסילאן, השומים, היין, התבלינים.
4
להוסיף את הבשר ולערבב היטב עם תכולת הסיר..
5
להוסיף מים עד כמעט כיסוי הבשר, שיבצבץ מלמעלה..
6
לבשל 4 שעות על אש נמוכה מכוסה, להסיר מכסה ולבשל עוד חצי שעה עד צמצום נוזלים שיתאדו..
7
אני מוציאה את הבשר לקערה ומפרקת עם שני מזלגות עד שמתפרק לסיבים תוך כדי מזיגת רוטב לסירוגין..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים