אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

68
צפיות

סטק אנטיקרוט על הפלנצ׳ה

המתכון של
סטק אנטיקרוט על הפלנצ׳ה

קל כלום עבודה טעים אפשר ליד כל תוספת אני עשיתי תפוח אדמה מתוק ורגיל

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • סטק
  • מלח עבה
  • פילפל גרוס
  • עלי טימין
  • מעט שמן זית
  • תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • תבלינים כמו בסטק
אופן ההכנה
  • 1

    קוביות של בטטה ותפוח אדמה רגיל .


  • 2

    לערבב עם שום קצוץ שמן זית מלח פילפל להכניס לתנור טורבו 200 מעלות.


  • 3

    עד להשחמה.


  • 4

    לחמם טוב את הפלנצ׳ה לתבל את הסטק מלח פילפל טימין עט שמן זית וליצרוב כמה דקות ותהנו .


1

קוביות של בטטה ותפוח אדמה רגיל .


2

לערבב עם שום קצוץ שמן זית מלח פילפל להכניס לתנור טורבו 200 מעלות.


3

עד להשחמה.


4

לחמם טוב את הפלנצ׳ה לתבל את הסטק מלח פילפל טימין עט שמן זית וליצרוב כמה דקות ותהנו .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים