אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,998
צפיות

אסאדו מדהים בתנור

המתכון של
אסאדו מדהים בתנור

הקרובים והאורחים ידברו הרבה על המנה הזאת. כמו במסעדות הכי טובות

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2,5 קג בשר נתח אסאדו עם עצמות
  • תפוחי אדמה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שום כתוש
  • 1/4 רכז רימונים
  • שמן זית
  • רוטב ברבקיו
  • רוטב עשן נוזלי
  • למשרה בריאן יומיים לפני הכנת הבשר בתנור: פלפל אנגלי, עלי דפנה, סוכר, מלח, רוטב סויה.
אופן ההכנה
  • 1

    1. יומיים לפני יום הכנת הבשר בתנור מכינים משרה: 4 ליטר מים+חצי כוס סוכר+חצי כוס מלח+ 2 כפות רוטב סויה+10 כדורי פלפל אנגלי+10 עלי דפנה . מערבבים טוב עד המסת סוכר ומלח . מכניסים פנימה את הבשר כך שהעצמות נשארות כלפי מעלה . מכסים את הסיר ומכניסים מקרר. 24-48 שעות..


  • 2

    2. מוציאים את הבשר מהמשרה . תראו שהוא שינה את הצבע שלו ללבן. .


  • 3

    3. מערבבים בכערה 1/3 כוס רוטב עשן נוזלי (לא נורא אם לא מצאתם בחנות) + 3/4 כוס רוטב ברבקיו, קורט מלח, 2 כפיות פלפל שחור גרוס, 5 שיני שום כתוש ,2 כפות שמן זית. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומורחים על הבשר..


  • 4

    4. מכסים את הבשר עם נייר ואפייה ומעל זה נייר כסף. .


  • 5

    5. מכניסים לתנור שחומם מראש עד 250° לחצי שעה. אחרי חצי שעה מנמיכים חום ל150°. מוסיפים ליד הבשר שעטוף טוב טוב בנייר אפיה והכסף את תפוח אדמה . מורחים רוטב ברבקיו גם על תפוח אדמה . מכסים הכל יחד שוב בנייר כסף ומשאירים בתנור ל 2,5 שעות..


  • 6

    6. מוציאים מהתנור , פותחים את הבשר ומכניסים לעוד חצי שעה במצב טורבו שיקבל צלייה יפה ויצא שחום. .


  • 7

    בתאבון ♥️.


1

1. יומיים לפני יום הכנת הבשר בתנור מכינים משרה: 4 ליטר מים+חצי כוס סוכר+חצי כוס מלח+ 2 כפות רוטב סויה+10 כדורי פלפל אנגלי+10 עלי דפנה . מערבבים טוב עד המסת סוכר ומלח . מכניסים פנימה את הבשר כך שהעצמות נשארות כלפי מעלה . מכסים את הסיר ומכניסים מקרר. 24-48 שעות..


2

2. מוציאים את הבשר מהמשרה . תראו שהוא שינה את הצבע שלו ללבן. .


3

3. מערבבים בכערה 1/3 כוס רוטב עשן נוזלי (לא נורא אם לא מצאתם בחנות) + 3/4 כוס רוטב ברבקיו, קורט מלח, 2 כפיות פלפל שחור גרוס, 5 שיני שום כתוש ,2 כפות שמן זית. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומורחים על הבשר..


4

4. מכסים את הבשר עם נייר ואפייה ומעל זה נייר כסף. .


5

5. מכניסים לתנור שחומם מראש עד 250° לחצי שעה. אחרי חצי שעה מנמיכים חום ל150°. מוסיפים ליד הבשר שעטוף טוב טוב בנייר אפיה והכסף את תפוח אדמה . מורחים רוטב ברבקיו גם על תפוח אדמה . מכסים הכל יחד שוב בנייר כסף ומשאירים בתנור ל 2,5 שעות..


6

6. מוציאים מהתנור , פותחים את הבשר ומכניסים לעוד חצי שעה במצב טורבו שיקבל צלייה יפה ויצא שחום. .


7

בתאבון ♥️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים