- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מוקפץ אנטריקוט עם שעועית ירוקה וצהובה😍
-
-
מצרכים
-
2 חבילות של אנטריקוט דק דק חתוכים לרצועות.
-
מרינדה
-
-
-
-
-
-
-
-
** לערבב הכל היטב, להכניס פנימה את רצועות האנטריקוט ולערבב היטב.
-
נכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
-
מצרכים נוספים
-
1/4 שקית שעועית ירוקה קפואה
-
1/4 שקית שעועית צהובה קפואה
-
8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
-
-
-
-
-
-
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
-
ושומשום לפיזור מעל הכל כשזה מוכן.
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח..
-
3
כשהמים רותחים מוסיפים את השעועית ומבשלים כ-7 דקות בערך עד שהשעועית מתחילה להתרכך אבל לא לגמרי..
-
4
מסננים היטב מנוזלים..
-
5
במקביל מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ווק יחד עם השום הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כחצי דקה..
-
6
מוסיפים את האנטריקוט יחד עם המרינדה ומטגנים או מקפיצים מידיי פעם עד לשינוי הצבע של האנטריקוט..
-
7
מוסיפים את הפטריות הפרוסות וממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות..
-
8
מוסיפים את השעועית הירוקה והצהובה שבישלנו ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..
-
9
מוסיפים 2 כפות טריאקי, 3 כפות רוטב סצ'ואן וכפית שמן שומשום ומערבבים היטב..
-
10
ממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות ומכבים את האש..
-
11
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל 2 כפות של שומשום..
-
12
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח..
3
כשהמים רותחים מוסיפים את השעועית ומבשלים כ-7 דקות בערך עד שהשעועית מתחילה להתרכך אבל לא לגמרי..
4
מסננים היטב מנוזלים..
5
במקביל מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ווק יחד עם השום הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כחצי דקה..
6
מוסיפים את האנטריקוט יחד עם המרינדה ומטגנים או מקפיצים מידיי פעם עד לשינוי הצבע של האנטריקוט..
7
מוסיפים את הפטריות הפרוסות וממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות..
8
מוסיפים את השעועית הירוקה והצהובה שבישלנו ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..
9
מוסיפים 2 כפות טריאקי, 3 כפות רוטב סצ'ואן וכפית שמן שומשום ומערבבים היטב..
10
ממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות ומכבים את האש..
11
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל 2 כפות של שומשום..
12
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים