אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,387
צפיות

מוקפץ אנטריקוט עם שעועית ירוקה וצהובה

המתכון של
מוקפץ אנטריקוט עם שעועית ירוקה וצהובה

תקשיבו זה טעיםםםםם😋😋😋

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מוקפץ אנטריקוט עם שעועית ירוקה וצהובה😍
  • ❤סוניה סאני בן הרוש❤
  • מצרכים
  • 2 חבילות של אנטריקוט דק דק חתוכים לרצועות.
  • מרינדה
  • 3 כפות רוטב סצ'ואן
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית תבלין לפרגיות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית שמן שומשום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • ** לערבב הכל היטב, להכניס פנימה את רצועות האנטריקוט ולערבב היטב.
  • נכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
  • מצרכים נוספים
  • 1/4 שקית שעועית ירוקה קפואה
  • 1/4 שקית שעועית צהובה קפואה
  • 8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות רוטב סצ'ואן
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • ושומשום לפיזור מעל הכל כשזה מוכן.
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח..


  • 3

    כשהמים רותחים מוסיפים את השעועית ומבשלים כ-7 דקות בערך עד שהשעועית מתחילה להתרכך אבל לא לגמרי..


  • 4

    מסננים היטב מנוזלים..


  • 5

    במקביל מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ווק יחד עם השום הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כחצי דקה..


  • 6

    מוסיפים את האנטריקוט יחד עם המרינדה ומטגנים או מקפיצים מידיי פעם עד לשינוי הצבע של האנטריקוט..


  • 7

    מוסיפים את הפטריות הפרוסות וממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות..


  • 8

    מוסיפים את השעועית הירוקה והצהובה שבישלנו ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..


  • 9

    מוסיפים 2 כפות טריאקי, 3 כפות רוטב סצ'ואן וכפית שמן שומשום ומערבבים היטב..


  • 10

    ממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות ומכבים את האש..


  • 11

    מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל 2 כפות של שומשום..


  • 12

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה:.


2

מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח..


3

כשהמים רותחים מוסיפים את השעועית ומבשלים כ-7 דקות בערך עד שהשעועית מתחילה להתרכך אבל לא לגמרי..


4

מסננים היטב מנוזלים..


5

במקביל מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ווק יחד עם השום הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כחצי דקה..


6

מוסיפים את האנטריקוט יחד עם המרינדה ומטגנים או מקפיצים מידיי פעם עד לשינוי הצבע של האנטריקוט..


7

מוסיפים את הפטריות הפרוסות וממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות..


8

מוסיפים את השעועית הירוקה והצהובה שבישלנו ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..


9

מוסיפים 2 כפות טריאקי, 3 כפות רוטב סצ'ואן וכפית שמן שומשום ומערבבים היטב..


10

ממשיכים לטגן עוד שתיים שלוש דקות ומכבים את האש..


11

מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל 2 כפות של שומשום..


12

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים