אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,863
צפיות

פרוסות בשר עם סלרי פולים ולימון

פרוסות בשר עם סלרי פולים ולימון

פרוסות בשר עם סלרי פולים ולימון פשוט משגעעעעע

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 👇👇👇👇
אופן ההכנה
  • 1

    פרוסות בשר עם סלרי פולים ולימון .


  • 2

    ניקח נתח בשר מס' 5 או 6 מופשר ומוכשר.


  • 3

    נניח על נייר כסף נשפוך כוס שמן זית, 5 עלי דפנה, פלפל גרוס אנגלי, מלח גס בערך חצי כף למרוח אותו מכל הכיוונים ולעטוף טוב טוב.🍖סיון מלול🍖.


  • 4

    להכניס לתנור טורבו 170 מעלות 3 שעות!!!! מי שיש לה סיר לחץ תקצרו תהליכים,לי אין! 🍖סיון מלול🍖.


  • 5

    לאחר הוצאת הבשר מהתנור נעביר למקרר ללילה שלם! בבוקר נפרוס פרוסות יפות🍗🍗🍗..


  • 6

    בסיר רחב נשים שמן שיכסה את התחתית מעל צרור כוסברה וצרור פטרוזיליה קצוצים, 6 שיני שום קצוצות, גבעולי סלרי חתוכים גס (מחב' אחת שלמה), את כל חתיכות הבשר ומעל שקית שלמה של פולים ופרוסות לימון מ-1 שלם.🍖סיון מלול🍖 בקערה נערבב חצי ליטר מים רותחים עם 2 שקיות אבקת צלי לבשר (קטנות של אוסם), פלפל גרוס, מלח, כמון,2 כפות דבש, וצ'ילי גרוס כל התבלינים לפי טעמכם האישי!.


  • 7

    נערבב לפתיחת התבלינים נשפוך לסיר שהרוטב יגיע עד לסוף הבשר...נביא לרתיחה ולאחר מכן נבשל על אש נמוכה בלהבה בינונית עד שהבשר נחתך כמו חמאה. .


  • 8

    .


1

פרוסות בשר עם סלרי פולים ולימון .


2

ניקח נתח בשר מס' 5 או 6 מופשר ומוכשר.


3

נניח על נייר כסף נשפוך כוס שמן זית, 5 עלי דפנה, פלפל גרוס אנגלי, מלח גס בערך חצי כף למרוח אותו מכל הכיוונים ולעטוף טוב טוב.🍖סיון מלול🍖.


4

להכניס לתנור טורבו 170 מעלות 3 שעות!!!! מי שיש לה סיר לחץ תקצרו תהליכים,לי אין! 🍖סיון מלול🍖.


5

לאחר הוצאת הבשר מהתנור נעביר למקרר ללילה שלם! בבוקר נפרוס פרוסות יפות🍗🍗🍗..


6

בסיר רחב נשים שמן שיכסה את התחתית מעל צרור כוסברה וצרור פטרוזיליה קצוצים, 6 שיני שום קצוצות, גבעולי סלרי חתוכים גס (מחב' אחת שלמה), את כל חתיכות הבשר ומעל שקית שלמה של פולים ופרוסות לימון מ-1 שלם.🍖סיון מלול🍖 בקערה נערבב חצי ליטר מים רותחים עם 2 שקיות אבקת צלי לבשר (קטנות של אוסם), פלפל גרוס, מלח, כמון,2 כפות דבש, וצ'ילי גרוס כל התבלינים לפי טעמכם האישי!.


7

נערבב לפתיחת התבלינים נשפוך לסיר שהרוטב יגיע עד לסוף הבשר...נביא לרתיחה ולאחר מכן נבשל על אש נמוכה בלהבה בינונית עד שהבשר נחתך כמו חמאה. .


8

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים