3 פלפל יבש אדום חתוך (אפשר להוסיף פלפל שאטה חריף יבש)
חצי כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
כפית כוסברה יבשה
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1
שלב ראשון.
2
נחמם 2 כפות שמן זית במחבת .
3
נסגור (נטגן) את פרוסות הבשר מכל צדדיו לכמה דקות עד שמשנה את ציבעו ונניח בצד .
4
ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה.
5
נוסיף את הכורכום והפפריקה ונערבב.
6
נוסיף את הטריאקי ונערבב.
7
כעת נניח את פרוסות הבשר נטגן על התבלינים כדקה מכל צד.
8
נוסיף את שאר התבלינים למעט הכוסברה היבשה ,את הירקות ואת המים הרותחים ,נבשל שעתיים וחצי על להבה נמוכה ,מידי פעם ננענע את הסיר...נסיר מכסה נפזר כוסברה יבשה ונבשל ללא מכסה לעוד כ חצי שעה.
9
בתאבון אילנית בניזרי .
1
שלב ראשון.
2
נחמם 2 כפות שמן זית במחבת .
3
נסגור (נטגן) את פרוסות הבשר מכל צדדיו לכמה דקות עד שמשנה את ציבעו ונניח בצד .
4
ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה.
5
נוסיף את הכורכום והפפריקה ונערבב.
6
נוסיף את הטריאקי ונערבב.
7
כעת נניח את פרוסות הבשר נטגן על התבלינים כדקה מכל צד.
8
נוסיף את שאר התבלינים למעט הכוסברה היבשה ,את הירקות ואת המים הרותחים ,נבשל שעתיים וחצי על להבה נמוכה ,מידי פעם ננענע את הסיר...נסיר מכסה נפזר כוסברה יבשה ונבשל ללא מכסה לעוד כ חצי שעה.