אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

5,340
צפיות

צלי בשר עם פיטריות וסלרי

צלי בשר עם פיטריות וסלרי

צלי בשר כמו חמאה עם סךרי והמון בצל

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שבוע טוב! הבטחתי, מקיימת מתכון מליל שישי...
  • איך סבתא שלי שתבדל לחיים ארוכים תמיד אומרת לי:"תטעמי כדאי לך, זה רך כמו חמאה".
  • מצרפת לכם מתכון לפרוסות בשר מס' 6 או 5 עם המון בצל ופיטריות והוא רךךךךך כמו חמאה!!!! בואו נעשה את זה "קצר ולעניין"
  • שטפו ובשלו את הנתח בשר עם מים עד לגובה כמה עלי דפנה, כף פלפל אנגלי, מלח ומעט כורכום כ-3 שעות על אש נמוכה. כעת שמרו 4 כוסות מהנוזלים של הציר בקערה וסננו את הבשר. הניחו להתקררות מלאה!
  • לאחר שהנתח התקרר נחתוך פרוסות יפות. חתכו 5 בצלים לטבעות,טגנו בשמן עד להשחמה הוסיפו 2 כפות סילאן, 6 גבעולי סלרי קצוצים ו- 2 סלסלות פיטריות שמפיניון. ניתן גם 2 קופסאות שימורים עושה יופי את העבודה לאידוי של 10 דק' תוך ערבוב. כעת נסדר את הפרוסות בשר ❤סיון מלול❤
  • שפכו את ה-4 כוסות של הציר בשר ותבלו ב: פלפל שחור גרוס, מלח, אבקת מרק פיטריות, כמון וכורכום הכל לפי טעמכם הוסיפו עוד כוס מים רותחים רק לפי הצורך, המים צריכים להגיע עד לגובה הבשר לא מעליו. הוסיפו חצי צרור פטרוזיליה קצוצה ו-4 עלי דפנה ובשלו עוד שעתיים נוספות. להצטמצמות הנוזלים רצוי עם מכסה מעט פתוח.בהצלחה❣❣❣
אופן ההכנה
  • 1

    שבוע טוב! הבטחתי, מקיימת מתכון מליל שישי... .


  • 2

    איך סבתא שלי שתבדל לחיים ארוכים תמיד אומרת לי:"תטעמי כדאי לך, זה רך כמו חמאה". .


  • 3

    מצרפת לכם מתכון לפרוסות בשר מס' 6 או 5 עם המון בצל ופיטריות והוא רךךךךך כמו חמאה!!!! בואו נעשה את זה "קצר ולעניין".


  • 4

    שטפו ובשלו את הנתח בשר עם מים עד לגובה כמה עלי דפנה, כף פלפל אנגלי, מלח ומעט כורכום כ-3 שעות על אש נמוכה. כעת שמרו 4 כוסות מהנוזלים של הציר בקערה וסננו את הבשר. הניחו להתקררות מלאה! .


  • 5

    לאחר שהנתח התקרר נחתוך פרוסות יפות. חתכו 5 בצלים לטבעות,טגנו בשמן עד להשחמה הוסיפו 2 כפות סילאן, 6 גבעולי סלרי קצוצים ו- 2 סלסלות פיטריות שמפיניון. ניתן גם 2 קופסאות שימורים עושה יופי את העבודה לאידוי של 10 דק' תוך ערבוב. כעת נסדר את הפרוסות בשר ❤סיון מלול❤.


  • 6

    שפכו את ה-4 כוסות של הציר בשר ותבלו ב: פלפל שחור גרוס, מלח, אבקת מרק פיטריות, כמון וכורכום הכל לפי טעמכם הוסיפו עוד כוס מים רותחים רק לפי הצורך, המים צריכים להגיע עד לגובה הבשר לא מעליו. הוסיפו חצי צרור פטרוזיליה קצוצה ו-4 עלי דפנה ובשלו עוד שעתיים נוספות. להצטמצמות הנוזלים רצוי עם מכסה מעט פתוח.בהצלחה❣❣❣.


1

שבוע טוב! הבטחתי, מקיימת מתכון מליל שישי... .


2

איך סבתא שלי שתבדל לחיים ארוכים תמיד אומרת לי:"תטעמי כדאי לך, זה רך כמו חמאה". .


3

מצרפת לכם מתכון לפרוסות בשר מס' 6 או 5 עם המון בצל ופיטריות והוא רךךךךך כמו חמאה!!!! בואו נעשה את זה "קצר ולעניין".


4

שטפו ובשלו את הנתח בשר עם מים עד לגובה כמה עלי דפנה, כף פלפל אנגלי, מלח ומעט כורכום כ-3 שעות על אש נמוכה. כעת שמרו 4 כוסות מהנוזלים של הציר בקערה וסננו את הבשר. הניחו להתקררות מלאה! .


5

לאחר שהנתח התקרר נחתוך פרוסות יפות. חתכו 5 בצלים לטבעות,טגנו בשמן עד להשחמה הוסיפו 2 כפות סילאן, 6 גבעולי סלרי קצוצים ו- 2 סלסלות פיטריות שמפיניון. ניתן גם 2 קופסאות שימורים עושה יופי את העבודה לאידוי של 10 דק' תוך ערבוב. כעת נסדר את הפרוסות בשר ❤סיון מלול❤.


6

שפכו את ה-4 כוסות של הציר בשר ותבלו ב: פלפל שחור גרוס, מלח, אבקת מרק פיטריות, כמון וכורכום הכל לפי טעמכם הוסיפו עוד כוס מים רותחים רק לפי הצורך, המים צריכים להגיע עד לגובה הבשר לא מעליו. הוסיפו חצי צרור פטרוזיליה קצוצה ו-4 עלי דפנה ובשלו עוד שעתיים נוספות. להצטמצמות הנוזלים רצוי עם מכסה מעט פתוח.בהצלחה❣❣❣.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים