הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון מוצלח מאוד שראיתי פעם בעיתון שיניתי במקצת, ניתן לגוון במילויים שונים.
חותכים את החלק העליון של כל סלק ושומרים בצד. .
מרוקנים את הסלקים עד כמה שניתן ( שומרים את כל פתיתי הסלק שרוקנו לסלט).
מערבבים את חומרי המילוי , טועמים ומתקנים תיבול על פי הצורך. .
מניחים בסיר סוטאז' רחב ושטוח את חומרי הרוטב חוץ מהמים. .
ממלאים את הסלקים ומניחים בסיר. מוסיפים מים עד לחצי מגובה הסלקים. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. .
מבשלים כ 45 דקות עד לספיגת הנוזלים וצמצום לרוטב סמיך. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..