לןגן

סלקים ממולאים בכל טוב- בורגול, אגוזים,שקדים וירק

מאת: מדי רואקי, פורסם: 24/10/2020 | 23:13
סלקים ממולאים בכל טוב- בורגול, אגוזים,שקדים וירק

תקציר המתכון: מתכון מוצלח מאוד שראיתי פעם בעיתון שיניתי במקצת, ניתן לגוון במילויים שונים.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את החלק העליון של כל סלק ושומרים בצד.

  2. מרוקנים את הסלקים עד כמה שניתן ( שומרים את כל פתיתי הסלק שרוקנו לסלט)

  3. מערבבים את חומרי המילוי , טועמים ומתקנים תיבול על פי הצורך.

  4. מניחים בסיר סוטאז' רחב ושטוח את חומרי הרוטב חוץ מהמים.

  5. ממלאים את הסלקים ומניחים בסיר. מוסיפים מים עד לחצי מגובה הסלקים. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

  6. מבשלים כ 45 דקות עד לספיגת הנוזלים וצמצום לרוטב סמיך. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.