הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים מים בסיר ועד שרותח לשים מלח וכף שמן ןלהכניס את הפסטה. להפריד עם מזלג מידי פעם ולבדוק אחרי רבע שעה..שאא יהיה בצקי..(לשים לב)לבשל אל דנטה..לסנן לשים כף שמן ולשמור בצד..
לבינתים לשים שמן במחבת ואז לשים את הבצל והגמבה על אש קטנה עד שיתרכך...ואז לקחת סיר קטן לשים בו מים רותחים ולשים את כל הקפואים לבשל רבע שעה לסנן ולשפוך לתוך המחבת לשים תבלינים לנער את המחבת מידי פעם ככה רבע שעה ואז לשפוך על הפסטה לערבב ולאכול..😊.