לןגן

פסטה צבעונית

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 03/08/2016 | 16:19
פסטה  צבעונית

תקציר המתכון: פסטה טעימה ביותר יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים מים בסיר ועד שרותח לשים מלח וכף שמן ןלהכניס את הפסטה. להפריד עם מזלג מידי פעם ולבדוק אחרי רבע שעה..שאא יהיה בצקי..(לשים לב)לבשל אל דנטה..לסנן לשים כף שמן ולשמור בצד.

  2. לבינתים לשים שמן במחבת ואז לשים את הבצל והגמבה על אש קטנה עד שיתרכך...ואז לקחת סיר קטן לשים בו מים רותחים ולשים את כל הקפואים לבשל רבע שעה לסנן ולשפוך לתוך המחבת לשים תבלינים לנער את המחבת מידי פעם ככה רבע שעה ואז לשפוך על הפסטה לערבב ולאכול..😊