הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנה קלה, טעימה ,משביעה ואהובה על ילדים ומבוגרים כאחת.
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. (אני בישלתי במים רתוחים עם מלח 11 דקות וסיננתי)..
בסיר להמיס את החמאה, להוסיף את השמנות ולערבב, להביא לרתיחה, להוריד את האש לנמוך, להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד להמסה, להוסיף פלפל שחור , מלח ועלי בזיליקום קצוצים גס, לבשל כ-5 דקות תוך בחישה..
להוסיף את הפסטה ולערבב כדקה עד לכיסוי כל הפסטה ברוטב..
להוריד מהאש, לפזר מעל פרמז'ן ובתאבון (:.