לןגן

פסטה פנה ריגטה ברוטב שמנת

מאת: Sari Noy, פורסם: 01/08/2016 | 12:01
פסטה פנה ריגטה ברוטב שמנת

תקציר המתכון: מנה קלה, טעימה ,משביעה ואהובה על ילדים ומבוגרים כאחת.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. (אני בישלתי במים רתוחים עם מלח 11 דקות וסיננתי).

  2. בסיר להמיס את החמאה, להוסיף את השמנות ולערבב, להביא לרתיחה, להוריד את האש לנמוך, להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד להמסה, להוסיף פלפל שחור , מלח ועלי בזיליקום קצוצים גס, לבשל כ-5 דקות תוך בחישה.

  3. להוסיף את הפסטה ולערבב כדקה עד לכיסוי כל הפסטה ברוטב.

  4. להוריד מהאש, לפזר מעל פרמז'ן ובתאבון (: