מבשלים את הפסטה בסיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך ומסננים את הפסטה.
בסיר ממיסים את החמאה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים מוסיפים את קוביות החצילים, קוביות הקישוא ועגבניות השרי ומטגנים, תוך כדי הטיגון מוסיפים פפריקה מתוקה, או פפריקה מרוקאית בשמן, פלפל לבן, מלח ומעט אגוז מוסקט מערבבים ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20-30 דקות. מידי פעם לערבב.
מוסיפים את הפסטה המבושלת והמסוננת לתוך הרוטב מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות..
1
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך ומסננים את הפסטה.
בסיר ממיסים את החמאה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים מוסיפים את קוביות החצילים, קוביות הקישוא ועגבניות השרי ומטגנים, תוך כדי הטיגון מוסיפים פפריקה מתוקה, או פפריקה מרוקאית בשמן, פלפל לבן, מלח ומעט אגוז מוסקט מערבבים ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20-30 דקות. מידי פעם לערבב.
מוסיפים את הפסטה המבושלת והמסוננת לתוך הרוטב מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות..