ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: פסטה
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקחת סיר מים ולהרתיח אחכ להוסיף מלח וכף שמן ואז את הפסטה לבשל (אל דנטה )להפריד מידי פעם לשים לב שלא יצא דביק אחרי רבע שעה בערך לסנן ולשים עוד כף שמן ולערבב..
-
2
אחכ לקחת את אותו סיר לטגן בצל בשמן עד לשקיפות ואז לשים את הרסק והתבלינים ולערבב ואז לשים את המים לערבב ולהרתיח ואז להנמיך ל5 דקות ואז לשים את הספגטי בפנים לערבב ולאכול..
1
לקחת סיר מים ולהרתיח אחכ להוסיף מלח וכף שמן ואז את הפסטה לבשל (אל דנטה )להפריד מידי פעם לשים לב שלא יצא דביק אחרי רבע שעה בערך לסנן ולשים עוד כף שמן ולערבב..
2
אחכ לקחת את אותו סיר לטגן בצל בשמן עד לשקיפות ואז לשים את הרסק והתבלינים ולערבב ואז לשים את המים לערבב ולהרתיח ואז להנמיך ל5 דקות ואז לשים את הספגטי בפנים לערבב ולאכול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים