לןגן

פסטה פיקנטית פשוט וטעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 29/03/2016 | 14:24
פסטה פיקנטית פשוט וטעים

תקציר המתכון: ספגטי מושלם וחריף בקטנה (:

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת סיר מים ולהרתיח אחכ להוסיף מלח וכף שמן ואז את הפסטה לבשל (אל דנטה )להפריד מידי פעם לשים לב שלא יצא דביק אחרי רבע שעה בערך לסנן ולשים עוד כף שמן ולערבב.

  2. אחכ לקחת את אותו סיר לטגן בצל בשמן עד לשקיפות ואז לשים את הרסק והתבלינים ולערבב ואז לשים את המים לערבב ולהרתיח ואז להנמיך ל5 דקות ואז לשים את הספגטי בפנים לערבב ולאכול.