אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

6,247
צפיות

לזנייה עם בשר

המתכון של
לזנייה עם בשר

לזנייה בגירסה בשרית, כשתתחילו לאכול לא תירצו להפסיק.

  • קטגוריהפסטה
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: פסטה
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כ-1/2 חבילות דפי לזנייה
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 3-4 יחידות עגבניות גדולות מגורדות
  • 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
  • 4 שיניי שום כתוש
  • 1 כפית בהרט (תבלין לקציצות)
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    ממלאים סיר בינוני במים, ממלאים כשלושת רבעי סיר, ומביאים לרתיחה. מניחים בסיר 4 דפי לזנייה, כאשר דף אחד לאורך ואחד לרוחב וכן הלאה. מבשלים עד להתרככות דפי הלזנייה, כך עושים עם שאר הדפים, כאשר בכל פעם מבשלים 4 דפים יחד..


  • 2

    תוך כדי בישול דפי הלזנייה מתחילים להכין את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבשר הטחון. עם מזלג מפוררים את הבשר תוך כדי בישול. מוסיפים את שאר המרכיבים והתיבול, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהבשר מבושל טוב..


  • 3

    ההרכבה: מרפדים תבנית אלומיניום, חד פעמית, בינונית ב-4 דפי לזנייה, מורחים מעל רבע מכמות רוטב הבשר. מניחים שיכבה נוספת של דפי לזנייה ושוב מורחים במעט רוטב בשר וכן הלאה עושים כ-4 שכבות. על השכבה העליונה מורחים רוטב ללא בשר שמשאירים בצד קודם לכן..


  • 4

    מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, צריך שיהיה מכוסה היטב מכל הצדדים. ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות. מוציאים ומגישים חם. בתיאבון!!!.


1

ממלאים סיר בינוני במים, ממלאים כשלושת רבעי סיר, ומביאים לרתיחה. מניחים בסיר 4 דפי לזנייה, כאשר דף אחד לאורך ואחד לרוחב וכן הלאה. מבשלים עד להתרככות דפי הלזנייה, כך עושים עם שאר הדפים, כאשר בכל פעם מבשלים 4 דפים יחד..


2

תוך כדי בישול דפי הלזנייה מתחילים להכין את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבשר הטחון. עם מזלג מפוררים את הבשר תוך כדי בישול. מוסיפים את שאר המרכיבים והתיבול, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהבשר מבושל טוב..


3

ההרכבה: מרפדים תבנית אלומיניום, חד פעמית, בינונית ב-4 דפי לזנייה, מורחים מעל רבע מכמות רוטב הבשר. מניחים שיכבה נוספת של דפי לזנייה ושוב מורחים במעט רוטב בשר וכן הלאה עושים כ-4 שכבות. על השכבה העליונה מורחים רוטב ללא בשר שמשאירים בצד קודם לכן..


4

מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, צריך שיהיה מכוסה היטב מכל הצדדים. ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות. מוציאים ומגישים חם. בתיאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים