1 חבילה ספגטיני מס' 3 של ברילה (או כל סוג שאתם רוצים)
ירקות לפסטה
200 גרם ברוקולי
1 קופסא פטריות חתוכות
10 שיניי שום
2 יחידות גבעולי סלרי
חצי חבילה בצל ירוק
1 יחידה חציל גדול קלוף וחתוך לקוביות
5 יחידות תחתיות ארטישוק
1 קופסא תירס גמדי
1 יחידה גמבה אדומה
15 יחידות עגבניות שרי
15 יחידות בצל שאלוט
לרוטב
3 יחידות עגבניות קלופות
2 כפות רסק עגבניות
1 יחידה מלח, פלפל שחור -לפי הטעם
רבע כפית פפריקה אדומה
1.5 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
1
להרתיח חבילה ספגטיני מס' 3 של ברילה (או כל ספגטי אחר שאוהבים) לפי הוראות יצרן. .
2
לקצץ את שיני השום ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן.
לקלף את החציל ולחתוך לקוביות בינוניות, את התחתיות ארטישוק לחתוך לרצועות עבות (4 רצועות מכל תחתית ארטישוק) ולהוסיף אותם למחבת.
אחרי כ-2 דקות להוסיף את הפטריות החתוכות ואת הבצלי שאלוט. לטגן כ-3-4 דקות עד להזהבה.
על זה להוסיף את הברוקולי, התירס הגמדי, רצועות גמבה אדומה ואת רצועות הסלרי.
לערבב את כל הירקות ולהוסיף בצל ירוק קצוץ דק ועגבניות שרי שלמות. .
3
להוסיף את העגבניות החתוכות, 2 כפות גדושות רסק עגבניות , כוס וחצי מים רותחים, רבע כפית פפריקה אדומה , מלח ופלפל שחור - לפי הטעם , לערבב היטב וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הספגטיני .
לערבב טוב ולהגיש חם, בתאבון ! .
1
להרתיח חבילה ספגטיני מס' 3 של ברילה (או כל ספגטי אחר שאוהבים) לפי הוראות יצרן. .
2
לקצץ את שיני השום ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן.
לקלף את החציל ולחתוך לקוביות בינוניות, את התחתיות ארטישוק לחתוך לרצועות עבות (4 רצועות מכל תחתית ארטישוק) ולהוסיף אותם למחבת.
אחרי כ-2 דקות להוסיף את הפטריות החתוכות ואת הבצלי שאלוט. לטגן כ-3-4 דקות עד להזהבה.
על זה להוסיף את הברוקולי, התירס הגמדי, רצועות גמבה אדומה ואת רצועות הסלרי.
לערבב את כל הירקות ולהוסיף בצל ירוק קצוץ דק ועגבניות שרי שלמות. .
3
להוסיף את העגבניות החתוכות, 2 כפות גדושות רסק עגבניות , כוס וחצי מים רותחים, רבע כפית פפריקה אדומה , מלח ופלפל שחור - לפי הטעם , לערבב היטב וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הספגטיני .
לערבב טוב ולהגיש חם, בתאבון ! .