לןגן

פסטה איטלקית אמיתית

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 04/08/2015 | 23:50
פסטה איטלקית אמיתית

תקציר המתכון: פסטה איטלקית אמיתית עם חצילים, תחתיות ארטישוק והפתעות :)

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפסטה

ירקות לפסטה

לרוטב

אופן הכנה

  1. להרתיח חבילה ספגטיני מס' 3 של ברילה (או כל ספגטי אחר שאוהבים) לפי הוראות יצרן.

  2. לקצץ את שיני השום ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן. לקלף את החציל ולחתוך לקוביות בינוניות, את התחתיות ארטישוק לחתוך לרצועות עבות (4 רצועות מכל תחתית ארטישוק) ולהוסיף אותם למחבת. אחרי כ-2 דקות להוסיף את הפטריות החתוכות ואת הבצלי שאלוט. לטגן כ-3-4 דקות עד להזהבה. על זה להוסיף את הברוקולי, התירס הגמדי, רצועות גמבה אדומה ואת רצועות הסלרי. לערבב את כל הירקות ולהוסיף בצל ירוק קצוץ דק ועגבניות שרי שלמות.

  3. להוסיף את העגבניות החתוכות, 2 כפות גדושות רסק עגבניות , כוס וחצי מים רותחים, רבע כפית פפריקה אדומה , מלח ופלפל שחור - לפי הטעם , לערבב היטב וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הספגטיני . לערבב טוב ולהגיש חם, בתאבון !