ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות.
-
1 פלפל צילי אדום חריף (לאוהבי החריף) פרוסות דקות.
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים הבצל,מוסיפים הגמבה,הצילי ולבסוף את השום..
-
2
מוסיפים הבשר ומפוררים עד שמשחים..
-
3
מוסיפים התבלינים (פפריקה,מלח ,פלפל) ומערבבים היטב..
-
4
מוסיפים קופסת עגבניות "מוטי".
-
5
מביאים לרתיחה, ומעבירים לאש נמוכה עם מכסה סגור כשעה וחצי..
-
6
שעה אחת נוספת ללא מכסה לאידוי הנוזלים..
-
7
מכינים הספגטי בסיר נפרד עפ"י הוראות ע"ג האריזה..
-
8
ולסיום מאחדים את הספגטי עם הבולונז..
-
9
בתאבון.
1
מטגנים הבצל,מוסיפים הגמבה,הצילי ולבסוף את השום..
2
מוסיפים הבשר ומפוררים עד שמשחים..
3
מוסיפים התבלינים (פפריקה,מלח ,פלפל) ומערבבים היטב..
4
מוסיפים קופסת עגבניות "מוטי".
5
מביאים לרתיחה, ומעבירים לאש נמוכה עם מכסה סגור כשעה וחצי..
6
שעה אחת נוספת ללא מכסה לאידוי הנוזלים..
7
מכינים הספגטי בסיר נפרד עפ"י הוראות ע"ג האריזה..
8
ולסיום מאחדים את הספגטי עם הבולונז..
9
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים