לןגן

ספגטי בולונז של אסי -חרפרף וטעים במיוחד

מאת: איציק שלמה, פורסם: 29/09/2025 | 14:27
ספגטי בולונז של אסי -חרפרף וטעים במיוחד

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים הבצל,מוסיפים הגמבה,הצילי ולבסוף את השום.

  2. מוסיפים הבשר ומפוררים עד שמשחים.

  3. מוסיפים התבלינים (פפריקה,מלח ,פלפל) ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים קופסת עגבניות "מוטי"

  5. מביאים לרתיחה, ומעבירים לאש נמוכה עם מכסה סגור כשעה וחצי.

  6. שעה אחת נוספת ללא מכסה לאידוי הנוזלים.

  7. מכינים הספגטי בסיר נפרד עפ"י הוראות ע"ג האריזה.

  8. ולסיום מאחדים את הספגטי עם הבולונז.

  9. בתאבון